Äggröra och rostbiffburrito med sting

Husets krämiga äggröra i ett lite annat sammanhang. Vansinnigt gott, och precis så het som du själv vill ha den.

Du kan till och med skippa brödet och då är det nästan inga poäng alls; 3-4sp utan tortilla och 6sp om det faktiskt ska klassas som en burrito 🌯

Äggröran (som du gör på SVAG värme och rör om i, försiktigt och HELA tiden)

  • 4 ägg (0sp)
  • 1 msk Valio 0,4% yoghurt (0sp)
  • 1 tsk salt (0sp)
  • 1/2 tsk smör (1sp)

Stek ett litet tortillabröd (3sp) i torr panna.

Lägg några skivor rostbiff (knappt 1sp per stor skiva) och äggröra i brödet (eller bara på en tallrik om du vill snåla).

Dekorera och smaksätt med tomat, rödlök, koriander och kanske lite spiskummin. Spetsa med sambal oelek efter sinne och smak. Var inte blyg, den tål en rejäl hetta.

Lättlagat, sp-smart, mättade och otroligt gott. Eller hur?

Kommentera