Med kärlek till äggröra

Äggröra med tomatsallad och kalkon
2 portion = 4 sp

8 ägg 0 sp
1 msk Valio laktosfri yoghurt 0 sp
1 tsk smör till stekning 2 sp
Två nävar körsbärstomater 0 sp
1 msk balsamvinäger 1 sp
1 tsk olivolja 1 sp
1 salladslök 0 sp
Salt 0 sp
Salladskrydda 0 sp
Krasse 0 sp
4 skivor kalkonbröst (smörgåspålägg) 0 sp

Blanda äggen med yoghurt och salt, värm upp stekpannan på spisen och tillsätt smör. Värm på svag värme under omrörning tills den är krämig och läcker.

Blanda tomater, balsamico, olivolja, hackad lök, salladskrydda och lite salt.

Lägg upp ägg på tallriken tillsammans med tomatsallad och 2 skrivor kalkon. Klipp över krasse = Klart 🙂

Kommentera